SOUNDSATION DSKIT-7 sada mikrofonů pro bicí

SOUNDSATION DSKIT-7 sada mikrofonů pro bicí

Popis:

Sada mikrofonů DSKIT-7 je vhodná pro ozvučení akustické sady bicích nástrojů. V robustním kufříku kromě sedmi mikrofonů naleznete pár protivětrných krytů, pět mikrofonních držáků a čtyři držáky na mikrofonní stojany. Mikrofony disponují vysokou citlivostí a téměř nulovou zpětnou vazbou, proto je oceníte nejen při live performance, ale i při studiových session

Dynamický mikrofon vhodný pro bicí a perkusní nástroje jako např.: snare a tom. TTM-30 disponuje vysokou citlivostí a téměř nulovou zpětnou vazbou, proto ho oceníte nejen při live performance, ale i při studiových session.

Kondenzátorový mikrofon vhodný pro ozvučení nástrojů se širokým frekvenčním rozsahem a vysoko frekvenčním rozlišením jako např.: Hi-Hat, Ride, Crash apod. CM-1000 disponuje vysokou citlivostí a téměř nulovou zpětnou vazbou, proto ho oceníte nejen při live performance, ale i při studiových session. 

Dynamický mikrofon vhodný pro bicí a perkusní nástroje s nízkým frekvenčním rozlišením jako např.: bass drum, pochodový buben. BDM-30 pozvedne zvuk vašeho kopáku o level výš, nabízí vysokou citlivost a téměř nulovou zpětnou vazbou, proto ho oceníte nejen při live performance, ale i při studiových session. 

Parametry

  • Vhodné pro: Bicí
  • Hmotnost: 6 kg
  • Obsah balení: 1x BDM-30, 4x TTM-30, 2x CM-1000, 2x protivětrný kryt, 4x držák na stojan, 5x mikrofonní držák
  • Počet kusů: 7

DOBA DODÁNÍ: 1 pracovní dny

Cena s DPH: 350,00 Kč
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 617 e-shop systém banan.cz